Autorijles

pascal1Reguliere opleiding

Een juiste rij-opleiding is de basis voor een levenslange veilige toekomst op de weg. Het gaat er niet om dat je even het rijbewijs haalt, maar dat je verantwoord leert rijden.

Bij een reguliere opleiding kiezen de meeste leerlingen om twee maal per week te lessen. De voorgaande les is dan nog niet vergeten. Er is voldoende tijd om alle onderdelen uitvoerig te behandelen en er is geen druk van een eventueel gepland praktijkexamen.

Bijkomend voordeel is dat de kosten worden verspreid. Uiteraard is het mogelijk om, na overleg, meerdere keren per week te lessen. De planning van de lessen kan altijd aan jouw individuele wensen worden aangepast. Bij Verkeersschool Herweijer kun je je eigen pakket samenstellen op basis van extra’s die je zelf denkt nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat je je bij bepaalde verrichtingen onzeker voelt.

Als 80% van de rij-opleiding erop zit, dan kun je bij het CBR een TTT (tussen tijdse toets) afleggen. Tijdens dit ‘proefexamen’ wordt een examenroute gereden waarbij vrijstelling verdiend kan worden voor de bijzondere verrichtingen. Als je de TTT goed aflegt, hoef je de bijzondere verrichtingen niet meer tijdens het werkelijke praktijkexamen uit te voeren. De rijlessen die daarna nog volgen, kunnen dan gebruikt worden om je rijvaardigheid en inzicht te verhogen tot het gewenste examenniveau.

Versnelde opleiding

Deze opleiding is mogelijk als je al in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat en als je beschikt over voldoende vrije tijd. Om de versnelde opleiding te volgen dient eerst een intake-les met goed gevolg afgelegd te worden. Tijdens deze intake-les wordt door de instructeur gekeken naar o.a. aanleg, motivatie en behendigheid.

Het is mogelijk om in 2 tot 3 weken de praktijkopleiding te volgen.

Theorie

Wanneer je gaat afrijden voor je autorijbewijs, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat.

Het theorie-examen bestaat uit:

  • 25 vragen Gevaarherkenning waarvan men er 13 goed moet hebben,
  • 40 vragen Verkeersregels en inzicht waarvan men er 35 goed moet hebben.

Voor het theorie-examen is een geldig legitimatiebewijs vereist.

Een theorie-examen kan hier gereserveerd worden, of natuurlijk via Verkeersschool Herweijer. Voor de theorie beschikken wij over een zeer goed lespakket voor € 35,-. Het leren gaat via Internet + leerboek en je krijgt slagingsgarantie.

Meer informatie, kijk op www.theorie-leren.nl.

 

Uitleg in stappen

  • Fors hoger slagingspercentage
  • Hoge kwaliteit van de rijopleiding
  • Stap-voor-stap aanpak
  • Betere voorbereiding op deelname aan het verkeer
  • Inzicht in je vorderingen met behulp van de leerlingkaart
  • Leren zelfstandig een route uit te stippelen en te rijden

Na afronding van de eerste module worden je kennis en vaardigheden getoetst. Deze toets word afgenomen door je eigen rij-instructeur van Verkeersschool Herweijer. De naam zegt het eigenlijk al. Bij de Rijopleiding in Stappen leer je in stappen. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst. Je eerste stap is meestal een huiswerkopdracht. Je laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 39 scripts, verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets. In de tweede en derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie. De examinator geeft je bovendien tips ter verbetering. In de derde toets, de tussentijdse toets (TTT), kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het praktijkexamen (dit geldt niet voor motorexamens). De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

Prijzen

Herfst aanbieding

Starters-Pakket 1

30 lesuren, incl. tussentijdse toets
1 x Praktijkexamen.
Eerste rijles gratis

Voor slechts € 1399,-
Je bespaart zo € 225,00
(betaling binnen 14 dagen)

Pakket 2

40 lesuren, incl. tussentijdse toets
1 x Praktijkexamen.
Eerste rijles gratis

Voor slechts € 1794,-
Je bespaart zo € 255,00
(betaling binnen 14 dagen)

De eventueel niet gebruikte lessen worden binnen 14 dagen terug gestort!

Autorijbewijs cat. B
Per les uur € 42,50

(M.i.v. 01-04-2019 Prijswijzigingen voorbehouden)

Contactgegevens

Verkeersschool Herweijer
Spade 30
1771 DB Wieringerwerf
Tel.   (06) 51 66 21 23
Mob. (06) 51 66 21 23
E-mail: info@verkeersschoolherweijer.nl

facebook google youtube

Like Herweijer!

Contact met Herweijer